Plane te shtepive dhe ndertesave (Projektim) Leg..

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: SAGAL shpk 18 Shk 10:38 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Të tjera
KATEGORiA I
1 Dokumentacioni ne 3 Kopje dhe nje CD
2 Inqizimi gjeodezik
2 Plani i situacionit
3 Plani i parceles
4 Bazat e themeleve, kateve dhe kulmit
5 Prerjet 1:50
6 Dukjet se bashku me objektet perreth
7 Bazat dhe prerjet e konstruksionit
8 Projektin e instalimeve te ujit
9 Projektin e instalimeve te rrymes
10 Projektin e instalimeve mekanike
11 Fotot -4

KATEGORiA II
1 Dokumentacioni ne 3 Kopje dhe nje CD
2 Inqizimi gjeodezik
2 Plani i situacionit
3 Plani i parceles
4 Plani nga Mbrojtja nga zjarri
5 Bazat e themeleve, kateve dhe kulmit
6 Prerjet 1:50
7 Dukjet se bashku me objektet perreth
8 Bazat dhe prerjet e konstruksionit
9 Raporti i stabilitetit te struktures
10 Projektin e instalimeve te ujit
11 Projektin e instalimeve te rrymes
12 Projektin e instalimeve mekanike
13 Fotot gjate ndertimit -2
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim