Dekodo krejt llojet e Blackberry si dhe AntiTheft

Shitet nga: Adriatik 19 Jan 23:45 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

25 EUR

Komuna: Prishtinë
Dekodojmë çdo Blackberry që ekziston, dhe heqim edhe Blackberry ID apo AntiTheft karakteristikën

Çmimi aktual për momentin është 25 euro dhe ne ua mundesojmë t'ua dekodojmë në shtëpinë tuaj, vetëm se për të mos dalur hiq nga shtëpia duhet të keni edhe ebanking për ta bërë pagesën së pari...
Ose mund të vini në lokalin tonë dhe ua kryejmë me 20 euro.
Kohëzgjatja 2 - 3 orë varësisht prej shpejtësisë së lidhjes së internetit tuaj....

Heqim edhe Blackberry ID nga pothuajse të gjithë smartfonat e rinj Blackberry.

Modelet që dekodohen:

BlackBerry Cafe STB100-2
BlackBerry Cafe STB100-5
BlackBerry Dev Alpha - Colt
BlackBerry Leap STR100-1
BlackBerry Leap STR100-2
BlackBerry Passport SQW100-1
BlackBerry Passport SQW100-2
BlackBerry Passport SQW100-3
BlackBerry Passport SQW100-4
BlackBerry PlayBook
BlackBerry Porsche Design P'9982 STK100-1
BlackBerry Porsche Design P'9982 STK100-2
BlackBerry Porsche Design P'9983 SQK100-1
BlackBerry Porsche Design P'9983 SQK100-2
BlackBerry Q10 SQN100-1
BlackBerry Q10 SQN100-2
BlackBerry Q10 SQN100-3
BlackBerry Q10 SQN100-3
BlackBerry Q10 SQN100-4
BlackBerry Q10 SQN100-5
BlackBerry Q20 Classic SQC100-1
BlackBerry Q20 Classic SQC100-2
BlackBerry Q20 Classic SQC100-3
BlackBerry Q20 Classic SQC100-4
BlackBerry Q20 Classic SQC100-5
BlackBerry Q5 SQR100-1
BlackBerry Q5 SQR100-2
BlackBerry Q5 SQR100-3
Blackberry Reference model (1080p OLED)
BlackBerry SQC100-1 Kopi
BlackBerry SQC100-2 Kopi
BlackBerry Z10 STL100-1
BlackBerry Z10 STL100-2 LTE
BlackBerry Z10 STL100-3 LTE
BlackBerry Z10 STL100-4
BlackBerry Z3 STJ100-1
BlackBerry Z3 STJ100-2
BlackBerry Z30 STA100-1
BlackBerry Z30 STA100-2
BlackBerry Z30 STA100-3
BlackBerry Z30 STA100-4
BlackBerry Z30 STA100-5
BlackBerry Z30 STA100-6
BlackBerry Z30 STA100-9


Adresa:
1.
COMPUFONE
Mobile Phone & Computer Service
Rr. Zahir Pajaziti, përballë shkollës së mesme ekonomike
Podujevë
Koha 11:00 - 19:00

2.
fsh. Bërrnicë, 200 metra më tutje se autoservisi Energjia, në nisje të rrugës magjistrale Prishtinë - Podujevë
Koha 08:30-10:00


Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim