Dhe, HUMUS per kopshte,serra, 5 € kubiku ne Shtime

Shitet nga: 23 Tet 13:24 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

5 EUR

Komuna: Shtime
Ndërmarrja "KOPSHTI-BA" me seli ne Shtime,bënë furnizimin dhe shitjen e DHEUT (humusit) per kopshte,DHEU ështe i cilësis së lart,është grumbulluar në 20 cm e para te dheut te arave te Shtimes,per kete ju garantojm! Nëherit ndermarrja KOPSHTI-BA kryen edhe shum sherbime tjera si;
- Hapjen e budrumeve dhe nivelizimin e tyre me instrument,
- Nivelizimin e oborreve,rrugëve te ndrushme,
- Ngjeshjen me CILINDER 8 ton,
- Hapjen e kanaleve te ndryshme si dhe vendosjen e gypave,shaktave te kanalizimit,
- Rregullimin e kopshteve me kocka,
- Transportin e te gjitha zhavoreve natyrale,
- Transportin dhe furnizimin e te gjitha llojeve te zallit te gurthysve si dhe te zallit te Drinit,
- Mbushjen e temeleve me zhavor dhe ngjeshjen me shtamp,
- Rrënimin e objekteve te ndryshme dhe trnasportin e mbeturinave ne deponi.
- E shume pun tye tjera

JU MIRPRET ntn "kopshti-ba" me seli në Shtime!

info ne tel; 044-193264 Arben Bajrami
044-201896 Burim Bajrami
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim