Fiat , 18
Same , 12
TAFE , 2
IMT , 250
John Deere , 11
Dje 19:37 Traktorë , Lipjan

Traktor 533

2 000 EUR

21 Nën 17:36 Traktorë , Lipjan

Ursus 355

2 700 EUR

19 Nën 16:53 Traktorë , Lipjan

Traktor ford 7710

13 000 EUR

19 Nën 15:40 Traktorë , Lipjan

shitet

4 600 EUR

10 Nën 20:26 Traktorë , Lipjan

Shitet traktori

2 450 EUR

09 Nën 13:41 Traktorë , Lipjan

Traktor dhe mikser

15 000 EUR

Në fillim