21 Dhj 22:11 Shpendë , Mitrovicë

Pula

10 EUR

07 Dhj 11:01 Shpendë , Mitrovicë

Gjela

50 EUR

21 Nën 12:36 Shpendë , Mitrovicë

Gjela dhe pula

1 015 EUR

11 Nën 21:18 Shpendë , Mitrovicë

Gjela

17 EUR

Në fillim