Blije atë që të duhet! Shite atë që nuk të duhet!
  • Të gjithë 851 - 900 nga 2312
  • Personi privat ,2190
  • Ndërmarrje ,122
28 janar 20:21
Frigorifer dhe banak per restaurant ose kafe bar
2000 €
Prishtinë Për restorante dhe kafule
14 korrik 20:48
karika tavolina urgjent
2000 €
Pejë Për restorante dhe kafule
2 shtator 19:47
Inventar komplet per restorant
2000 €
Prishtinë Për restorante dhe kafule
20 korrik 15:07
Rafte per shtiore ,friz,frigorifera,tavolin,raft buke
2000 €
Prishtinë Për dyqanet dhe ditarë
21 mars 15:30
Vitrina per Furra
2000 €
Gjilan Të tjera
11 janar 21:10
Shllajfdikt
2000 €
Viti Për dyqanet dhe ditarë
10 shkurt 10:17
Makin per foto ne granit
2000 €
Ferizaj Makina dhe mjete për industri
29 prill 11:52
makin per granit
2000 €
Ferizaj Makina dhe mjete për industri
14 janar 06:47 Za hajr insaAllah
2000 €
Prizren Për restorante dhe kafule
5 maj 18:01
Komplet kuzhina per restoran
2000 €
Prishtinë Për restorante dhe kafule
5 shtator 08:46
Inventar za slasticaru
2100 €
Prizren Për restorante dhe kafule
12 janar 17:40
Kompresor
2200 €
Prizren Makina dhe mjete për industri
19 gusht 16:02
Rengen Retro-Alveolar ne Gjendje te Shkelqyeshme
2200 €
Prishtinë Pregatitje medicine
26 janar 18:18
Printer AZON Micro
2200 €
Prishtinë Makina dhe mjete për industri
27 gusht 08:50
Aparat akulloresh me kausha
2200 €
Therandë Për dyqanet dhe ditarë
3 qershor 21:50
Inventar per lokal komplet
2300 €
Prizren Për restorante dhe kafule
2 qershor 20:02
Makin industriale per lakimin e metalit!
2300 €
Prishtinë Makina dhe mjete për industri
12 korrik 11:43
MAKINA PER AKULLORE
2300 €
Prishtinë Për dyqanet dhe ditarë
16 korrik 20:54
Makine per pastrimin e pllakave
2300 €
Prishtinë Makina dhe mjete për industri
15 gusht 09:50
Gjenerator 18 kva
2300 €
Prizren Makina dhe mjete për industri
15 prill 11:00
VIDEO - CNC kompjuter per premje te stiropor it
2399 €  2.400
Pejë Makina dhe mjete për industri
5 maj 20:44
Katabrike Akulloreje CARPIGIANI
2400 €  2.500
Prizren Për restorante dhe kafule
15 tetor 21:00
Pikado
2500 €
Kaçanik Për dyqanet dhe ditarë
12 mars 12:10
Banak (Shank) per terase
2500 €
Prishtinë Për restorante dhe kafule
9 mars 14:54
Sony playstation , TV dhe invertari.
2500 €
Vushtrri Për dyqanet dhe ditarë
25 qershor 18:52
Kamjonete mercdes
2500 €
Pejë Makina dhe mjete për industri
19 tetor 16:23
Gjenerator
2500 €
Pejë Makina
19 korrik 20:06
KOMPRESORA INDUSTRIAL
2500 €
Therandë Të tjera
14 korrik 13:20
Masina za gaziranje voda SATURATOR
2500 €
Prishtinë Makina dhe mjete për industri
4 korrik 11:25
Sollarium
2500 €
Prishtinë Salon për parukeri/Kujdes kozmetik
12 janar 13:56
solarium per rrezitje
2500 €
Prishtinë Salon për parukeri/Kujdes kozmetik
14 shkurt 12:25
Aparat I akullit 110 kg
2500 €
Viti Për restorante dhe kafule
3 shkurt 08:29
FURRA MIWE PRODHIM GJERMAN
2500 €
Prizren Për restorante dhe kafule
18 gusht 22:59
GJÉNERATOR 19 kva
2500 €
Prizren Makina dhe mjete për industri
6 tetor 20:40
GJENERATORI 19 kwa
2500 €
Prizren Makina dhe mjete për industri
26 maj 13:27
Basket digital dhe kapeza re lodravv
2600 €
Kaçanik Për dyqanet dhe ditarë
5 maj 22:54
Makin e akullores
2600 €
Prishtinë Për restorante dhe kafule
3 korrik 19:33
2 Monterka 1 Balancerk
2650 €
Prishtinë Makina
15 gusht 11:33
Vulkanizerit Balancerk dhe shmonterk
2700 €
Gjilan Servis mekanik
3 gusht 17:54
akullore, makin, aparat, Frigomat
2700 €
Prishtinë Për restorante dhe kafule
12 shtator 14:17
Furr buke
2700 €  2.750
Gjakovë Makina dhe mjete për industri
16 tetor 10:01
pikado
2700 €
Kaçanik Për dyqanet dhe ditarë
20 korrik 11:49
Boks digital pak perdorur
2800 €
Kaçanik Për dyqanet dhe ditarë
29 janar 13:05
Pajisje per Kuzhine/Gjelltore/Menze
2800 €
Prishtinë Për restorante dhe kafule
17 mars 14:43
FRIGORIFER KOMORE
2800 €
Prishtinë Makina dhe mjete për industri
3 tetor 13:41
Binder liberlidhes
2800 €
Prishtinë Pajisje për zyra
13 maj 17:35
APARATI PER AKULLORE
2800 €
Prizren Për dyqanet dhe ditarë
16 janar 11:06
FRIGORIFER KOMORE EDHE VITRIN
2800 €
Prizren Për dyqanet dhe ditarë
30 korrik 10:16
Invertar per kafe/bar/restorant
2800 €  3.000
Prishtinë Për restorante dhe kafule
12 korrik 13:28
Prese per plastike, najllon dhe leter
2850 €
Prishtinë Makina dhe mjete për industri
Para kësai |13 |14 |15 |16 |17 |18 |19 |20 |21 |22 | E ardhshme    Faqja 18 nga 47
Shkoni në faqen 
Për MerrJep.com | Tregëto sigurtë | Ndihmë | Kontakt
E-mail: support@merrjep.com      Tel: +386 (0) 38 753 134
Copyright © 2009 MerrJep. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
Use of this Web site constitutes acceptance of the MerrJep User Agreement and Privacy Policy.