Prishtinë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Furra dhe mikrovalë

Gorenje , 81
Iskra , 4
Derby , 2
Beko , 74
Bosch , 23
Samsung , 19
Whirlpool , 8
Neo , 10
Alfa Term , 48
25 Jan 18:40 ,

Tostier

140 EUR

Në fillim