Agjensioni Prishtina City

Agjenci e Pasurive te Patundshme

Agjencioni Prishtina City është portal i dedikuar për qira dhe shitblerje të patundshmërive ekskluzivisht në Prishtinë dhe Fush Kosovë.
Agjensioni Prishtina City
42.741213101044 21.168508529663
Prishtin
Prishtinë   Tregoni në hartë
Në fillim