Agjencion për patundshmëri DORDOLECI

www.dordoleci.com

Jeni të interesuar të gjeni zyre që të zgjeroni biznesit tuaj? Apo kompania juaj ka mbetur pa hapësirë për të vendosur mallrat dhe jeni në kërkim të një depoje për t’i vendosur ato?   Shfaqni Më Shumë Jeni të interesuar të gjeni zyre që të zgjeroni biznesit tuaj? Apo kompania juaj ka mbetur pa hapësirë për të vendosur mallrat dhe jeni në kërkim të një depoje për t’i vendosur ato?

Atëherë mos kërkoni më shumë sepse Agjencioni për Patundshmëri “DORDOLECI” e ka atë që ju kërkoni.

Për më shumë informata:

+377 44 221 311 (Viber & WhatsApp)
+386 43 221 311
+386 49 221 311

info@dordoleci.com
www.dordoleci.com

#depomeqira #lokalmeqira #qiradhenie #shtepi #banesa #patundshmeri #depo #lokal #qiradheni #qiramarrje
Agjencion për patundshmëri DORDOLECI
Rr. Ahmet Krasniqi
Prishtinë
07 Dhj 15:27 Banesa , Prishtinë

Lëshohet me qira Banesa në Aktash

350 EUR /muaj

07 Dhj 15:27 Banesa , Prishtinë

Shitet Banesa afër Hotel Sirius

55 000 EUR

07 Dhj 15:26 Banesa , Prishtinë

Shitet Banesa në Aktash

75 000 EUR

07 Dhj 15:25 Banesa , Prishtinë

Banesa në Bregun e Diellit

61 100 EUR

07 Dhj 15:23 Banesa , Prishtinë

Shitet banesa te Bill Clinton

50 600 EUR

07 Dhj 15:22 Banesa , Fushë Kosovë

Shitet banesa në Fushë Kosovë

48 500 EUR

07 Dhj 15:22 Shtëpi , Prishtinë

Shitet shtëpia në Lagjen Nic.

150 000 EUR

07 Dhj 15:21 Banesa , Fushë Kosovë

Shitet banesa prej 115m ²

45 000 EUR

07 Dhj 15:19 Banesa , Prishtinë

Shitet banesa në Rrugën B

53 280 EUR

Në fillim