Agro Hobby

Mësohemi së bashku kultivimin e bimëve për ta gjelbruar botën!

Agro-Hobby është kompania e parë në Kosovë cila mirët me distribucionin e paisjeve për kultivimin e bimëve në hapsira të mbyllta.   Shfaqni Më Shumë Agro-Hobby është kompania e parë në Kosovë cila mirët me distribucionin e paisjeve për kultivimin e bimëve në hapsira të mbyllta.

Agro-Hobby është distributer dhe përfaqsues gjeneral i kompanisë Culture Indoor CIS me qendrim në Francë, cila është njëra prej kompanive më të fuqishme për prodhimin dhe distribucionin e paisjeve për kultivimin e bimëve në mnyrë të mbrendshme.
Rr Rrustem Hyseni, 10000 Prishtinë, Kosovë.
Prishtinë
17 Dhj 19:06 TË TJERA , Prishtinë

Drit për Sera komplet 600w

95 EUR

16 Dhj 18:58 TË TJERA , Prishtinë

Saksija 18L

3 EUR

16 Dhj 18:54 TË TJERA , Prishtinë

GHE PH MINUS 1L

14 EUR

16 Dhj 18:50 TË TJERA , Prishtinë

Plehër Organik Platinium

42 EUR

16 Dhj 18:46 TË TJERA , Prishtinë

Plehër BIOBIZZ set organik

45 EUR

16 Dhj 18:14 TË TJERA , Prishtinë

Pompë e Airit 120L/h

14 EUR

16 Dhj 18:02 TË TJERA , Prishtinë

Filtrim Uji me Osmoz Reverze

109 EUR

16 Dhj 04:43 TË TJERA , Prishtinë

Dheu Platinium GrowMix 40L

8 EUR

16 Dhj 04:43 TË TJERA , Prishtinë

Lesh Guri i Gatshëm 77

11 EUR

16 Dhj 04:43 TË TJERA , Prishtinë

Saksija katëror 25L

4 EUR

16 Dhj 04:35 TË TJERA , Prishtinë

Filtri Ujit me OSMOSË 190

109 EUR

16 Dhj 04:23 TË TJERA , Prishtinë

Reduktor 315 - 250 mm

18 EUR

16 Dhj 04:23 TË TJERA , Prishtinë

Fleks Tuba 200mm

3 EUR

16 Dhj 04:23 TË TJERA , Prishtinë

Fleks Tuba 250mm

4 EUR

16 Dhj 04:23 TË TJERA , Prishtinë

Reduktor 200 - 150mm

10 EUR

16 Dhj 04:23 TË TJERA , Prishtinë

Reduktor 250 - 200

14 EUR

16 Dhj 04:14 TË TJERA , Prishtinë

Fleks Tuba 150mm

2 EUR

15 Dhj 22:33 Makina dhe Vegla , Prishtinë

Termohigrometer

10 EUR

15 Dhj 22:25 TË TJERA , Prishtinë

EC Metër

29 EUR

Në fillim