AliuDoors

Dyer Origjinale per Garazha

Dyer per garazha nga prodhuesit me te njohur europian:   Shfaqni Më Shumë Dyer per garazha nga prodhuesit me te njohur europian:
FlexiForce (HOLLAND)
BENINCA (ITALY)
KINGSPAN (BELGIUM)
I gjith materiali qe e posedojm eshte i kualitetit te lart.
Dyert kan garancion nga fabrika per 10 vite per panelin dhe pjeset perberese ndersa servisi i rregullt 5 vite pa pages duke perfshir edhe prishjet nga rryma; nga garancioni perjashtohen vetem demtimet fizike te deres.
Po ashtu posedojm edhe motora per dyer te oborrit me garancion te rregullt 5 vite.


KONTAKTI:
045 475 001
FACEBOOK: ALIUDOORS
E-MAIL: aliudoors@gmail.com
AliuDoors
Magjistralja Ferizaj-Prishtin
Ferizaj
11 Mar 13:44 Vetura , Gjilan

DYER PER GARAZHA ALIUDOORS

800 EUR

11 Mar 13:44 Vetura , Ferizaj

DYER PER GARAZHA 0415 475 001

800 EUR

05 Dhj 12:27 Vetura , Gjilan

DYER PER GARAZHA ALIUDOORS

800 EUR

Në fillim