Besi-Kom

Besi-Kom

Punojm dyer dhe dritare nga druri dhe plastika sipas porosis. Shfaqni Më Shumë
Punojm dyer dhe dritare nga druri dhe plastika sipas porosis.
Me përvoj mbi 20 vjeqare ju garantojm qëndrushmeri dhe kualitet në produktet tona.
Materialet jan prodhim gjerman(aluplast,salamander,gealan)dhe austriak(roloplast)si dhe dyer nga druri dhe furniri.
Produktet tona kanë garancion 20 vjet e më shumë,varet nga produkti që porosit.Në faqen tonë mund ti shikoni disa nga punimet tona,Mund te bëni pyetje për qfarëdo në E-mail bessinikqi@gmail.com dhe tel: 049/044-251480 dhe 049557962

Kemi hapur dhe sallonin e ri ku mund ti shikoni si duken disa modele te dyerve dhe dritareve të montuara,
gjindemi rruges për stacion të autobusave nr: 78 në Pejë Hide More

Qyshk, Pej

Pejë

Ads In Store

Të gjitha 1-19 nga 19
12 Maj 16:29

Shitet BMW X3 viti 2007, 2.0d, 4x4

7 500 EUR

Në fillim