Blej24.com

Lider i Pjeseve Elektronike

Të nderuar klientë dhe vizitorë Shfaqni Më Shumë
Të nderuar klientë dhe vizitorë

Ju falenderojmë që vizitoni web faqen tonë www.blej24.com
Firma jonë ne Kosove përfaqëson firma te ndryshme gjermane që kan histori dhe pervoje te gjate ne kete lemi.
Përvoja jonë në lëmin e elektronikës fillon në vitin 1986 deri më sot. Prej vitit 1992 deri në vitin 2009 në Gjermani janë viju shkollime të shumta profesionale dhe është kriju përvojë 17 vjeçare gjermane me shumë firma të mirënjohura si Sony, Panasonic, Samsung, LG, Grundig, Beko, Philips, Thomson, Orion, Schneider, Loewe dhe firma të tjera.
Synimi ynë është furnizimi dhe servisimi me artikuj origjinal dhe kualitativ që përmbushin standartin gjerman! Hide More

Sali Nivica

Prishtinë

Ads In Store

Të gjitha 0
This Store Doesn't Have Any Ads!
Në fillim