DK

Shitje e pajisjeve te ardhura nga Gjermania.
42.62139154431277 20.89271306991577
Gllabar, Drenas
Drenas   Tregoni në hartë
25 Mar 20:24 Autopjesë dhe Pajisje Të tjera , Drenas

Vint

30 EUR

25 Mar 20:23 Autopjesë dhe Pajisje Të tjera , Drenas

Vint

30 EUR

25 Mar 20:23 TË TJERA , Drenas

Shitet Shleiferica

60 EUR

25 Mar 20:23 Makina dhe Vegla , Drenas

Hillti

60 EUR

25 Mar 20:23 Makina dhe Vegla , Drenas

Motorr i ujit

20 EUR

25 Mar 20:23 TË TJERA , Drenas

Shitet Brusalica

50 EUR

25 Mar 20:23 Autopjesë dhe Pajisje Të tjera , Drenas

Autolarse

65 EUR

25 Mar 20:22 TË TJERA , Drenas

Shitet Hillti

40 EUR

25 Mar 20:22 TË TJERA , Drenas

Shitet Struga per Dru

60 EUR

25 Mar 20:21 TË TJERA , Drenas

Struga Special per Mertek

30 EUR

25 Mar 20:21 TË TJERA , Drenas

Per Mertek

40 EUR

25 Mar 20:21 TË TJERA , Drenas

Shitet Shleiferica

10 EUR

25 Mar 20:21 TË TJERA , Drenas

Shitet Shleiferica per Laminat

25 EUR

25 Mar 20:21 TË TJERA , Drenas

Shitet Burmashina BOSCH

20 EUR

25 Mar 20:21 TË TJERA , Drenas

Pishtole Ajri per guma

35 EUR

25 Mar 20:20 Makina dhe Vegla , Drenas

Shitet Burmashina

10 EUR

25 Mar 20:20 TË TJERA , Drenas

Cerkullar Bosch

65 EUR

Në fillim