Flex

Zgjedhje e madhe e mashinave per fitnes centrat nga brendet Panatta Sport, Impuls, Techno Gym , Keller si dhe paisje te reja dhe te perdorura. Te gjitha ne nje vend. Ploca shtipka tegje. tel 00 389 70 234 867

Orce Nikolov 93 Skopje Makedonija

Prishtinë

Ads In Store

Të gjitha 0
This Store Doesn't Have Any Ads!
Në fillim