Jeti shpk

Ne kujdesemi per ju sepse kemi emer. Jemi gjithekund ku deshironi te jeni.

Zyra për patundshmeri JETI shpk- bën blerjen ,shitjen dhe Ndermjetson ne shitblerjen epatundshmeris,si psh: Shtepive,Banesave,Lokaleve,Tokave,Qerave etj
Jeti shpk
42.74121310104472 21.168508529663086
Prishtinë   Tregoni në hartë
14 Shk 17:11 Shtëpi , Gjilan

Shitet Shtepia ne Gjilan (kodi; 554/18)

150 000 EUR

Në fillim