Magnohrom service


Shesim termo të prodhimit magnohrom MK. Termot janë akumuluese( e ruajnë nxehtësin për një kohë të caktuar). Posedojmë termo të kapaciteteve të ndryshme , si 2.5kW(kilowat), 3.5kW dhe 4.5kW. Në bazë të kërkeses mundësojmë edhe transportin dhe montim Shfaqni Më Shumë

Shesim termo të prodhimit magnohrom MK. Termot janë akumuluese( e ruajnë nxehtësin për një kohë të caktuar). Posedojmë termo të kapaciteteve të ndryshme , si 2.5kW(kilowat), 3.5kW dhe 4.5kW. Në bazë të kërkeses mundësojmë edhe transportin dhe montimin e termove .
Vërejtje !!! Shpalljet e servisit tonë janë vetëm në këtë numer 044211890 ,shpalljet tjera në emër të servisit tonë janë mashtrime.Faleminderit.
Mund të kontaktoni edhe në viber +37744211890.
Hide More

ulpian

Prishtinë

Ads In Store

Të gjitha 1-15 nga 15
01 Dhj 14:39

Shes mercedes w124

Në fillim