ORA n.t.p.

Shitje dhe servisim të orëve të dorës

Ne jemi “ORA” n.t.p - Ndërmarrje e specializuar për shitjen dhe servisimin e orëve të dorës. Shfaqni Më Shumë
Ne jemi “ORA” n.t.p - Ndërmarrje e specializuar për shitjen dhe servisimin e orëve të dorës.

Ne ju ofrojmë orë dore origjinale nga brendet më të njohura botërore si: ADORA, JACQUES LEMANS, DANISH DESIGN, ESPRIT, GUESS, PIERRE CARDIN, FOSSIL, JUNKERS, ZEPPELIN, ARMANI, CASIO, POLICE, DIESEL,SKAGEN, JOOP, etj.

Produktet tona mund ti bleni në Dyqanet tona ose online në www.ora-ks.com.

Për të gjitha orët e shitura nga ne, ofrojmë 2 vite garancion internacional si dhe mbeshtetje dhe servisim të vazhdueshëm.

Tel: +386(0)49 657 657,
+377(0)44 644448
info@ora-ks.com Hide More

Pallati i Rinisë, Nr.91, Rr. Luan Haradinaj, Prishtinë, Kosovë

Prishtinë

Ads In Store

Të gjitha 1-28 nga 28

FOSSIL

111 EUR

MICHAEL KORS

209 EUR

MICHAEL KORS

139 EUR

FOSSIL

104 EUR

MICHAEL KORS

299 EUR

Në fillim