Ora Patundshmëri

Patundshmëri

Agjensioni "ORA" bënë ndërmjetësimin në shitëblerje të Banesave | Shtëpive | Lokaleve | Trojeve dhe të tjera.
Bajram Kelmendi
Prishtinë
Në fillim