PC2GO

Servisoj Llaptopa dhe Kompjutera te ndryshme po ashtut shes ose blej pjesat te perdorur per kompjutera dhe llaptopa.
PC2GO
42.40140390698515 20.794973373413086
Xhelal Hajda
Rahovec   Tregoni në hartë
15 Nën 10:07 Telefona celular , Rahovec

Samsung Galaxy Note 4

150 EUR

15 Nën 10:07 Telefona celular , Rahovec

iPhone 4 I bardh 32 GB

25 EUR

08 Nën 11:39 Telefona celular , Rahovec

Apple Iphone 5C

50 EUR

Në fillim