Pema Patundshmëri

PEMA Patundshmëri është agjension i patundshmërive, ku ofrojmë shërbimin e ndërmjetësimit me transparencë të plotë në shit-blerje dhe qira-dhënie të patundshmërive (shtëpi, banesa, lokale, troje).   Shfaqni Më Shumë PEMA Patundshmëri është agjension i patundshmërive, ku ofrojmë shërbimin e ndërmjetësimit me transparencë të plotë në shit-blerje dhe qira-dhënie të patundshmërive (shtëpi, banesa, lokale, troje).

PEMA Patundshmëri është kompani që punon me sinqeritetin më të lartë, me besueshmëri të plotë dhe me profesionalizëm.
Pema Patundshmëri
42.74121310104472 21.168508529663086
Kalabri
Prishtinë   Tregoni në hartë
Në fillim