FTESË PËR TENDER.~SHËRBIME THEMLIMINE DHE DIZAJN..

Shpallja e kompanisë. Blihet nga: © Kompania Energjetike Elektrika Sh.A. ® 18 Shk 21:26 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Ferizaj
Shërbimet : Të tjera
PUBLIKUAR ME: 26.01.2015 http://elektrika.webs.com/tenderet.htm
FTESË PUBLIKE PËR TENDER.

SHËRBIME PROFESIONALE TË MARKETINGUT
THEMLIMINE DHE DIZAJNIMIN E WEB-FAQES SE RE

Kompania Energjetike Elektrika Sh.A. Ferizaj, fton subjektet e interesuara të paraqesin ofertat për:

SHËRBIME PROFESIONALE
NE THEMLIMINE DHE DIZAJNIMIN E WEBFAQES SE RE

Afati i dorëzimit të ofertave është deri më 11 Prill 2015 në ora 15:16*
Palët e interesuara t’i drejtohen Shërbimit të Prokurimit qe te kërkojnë per ta marr dosjen e tenderit duhet ,
permes E-majleve dhe te njejtin sebashku me dokumentacionin dhe oferten tuaj duhet ta dergoni në njeren nga E-mail adresëat me poshtë
kel-energy@outlook.com
kel-elektrika@live.com
elektrikaa@hotmail.com

Kompania Energjetike Elektrika Sh.A. mbanë të drejtën të anulojë ose ndryshojë se tenderin në cdo kohë
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim