ADMINISTRATOR/E

Shpallja e kompanisë. Kërkohet punë nga: N.sh.Promokos 28 Tet 23:10 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Sektori : Administrat/Ekonomi/Juridik

Duke u nisur nga fakti që N.sh.Promokos, po zgjërohet, për njësinë e re në Prishtinë shpallë:
K O N K U R S
PÊR PLOTESIMIN E VENDIT TÊ PUNÊS


VENDI I PUNÊS: Prishtinë,
POZITA: Amininistrator/e
LLOJI I POZITÊS: I karrieres
KATEGORIA FUNKSIONALE:niveli menagjues
ORARI I PUNÊS: 40 orë në javë

Ne iu ofrojme:
• Të gjithë jemi një familje!
• Nje mjedis atraktiv
• Nje pune me pergjegjesi
• Integrim ne nje ekip professional.
• Një fushëveprim interesante, sfidues; detyra me përgjegjësi
• Mundësi të jeni të përfshirë në mënyrë aktive ne vendimmmarrje për zhvillim rritje të shpejtë,
• Mundësi shumë të mira për zhvillimin personal dhe profesional
• Një ekip shumë të motivuar dhe miqësor
• Përfitime interesante,
Profili i juaj:
• Jeni person i motivuar, fleksibil dhe i orientuar ne sherbim
• Posedoni nje shkalle te larte te besueshmerise dhe entuziazmit
• Keni deshire te punoni me nje ekip dinamik
• Keni deshire te kontriboni ne zhvillimin e kompanise ku jeni i punesuar
• Njohje e rrjedhshme e gjuhes Angleze
• Aftesi per te punuar i pavarur
• Përvojë e demonstruar në administratë dhe aftësi të shkëlqyera komunikative
• Dini t’i menaxhoni mire situatat stresuese
• Biografi te jashtezakonshme educative
• Perkushtim dhe motivim i nje niveli te larte
• Nje qasje respektuese per t’u marre me njerez
• Shquheni për origjinalitet dhe keni aftësi negociuese
• Të keni njohuri në informatikë;
• T’a njihni mirë Gjuhën Angleze;
• Përvoja në mikpritje është avantazh
• Të keni nivel arsimor universitar;
• Përvojë paraprake deri në 1 vit.
• Heton dhe analizon nevojat e konsumatorëve
Kandidatët e intereuar për ket pozitë të punes duhet të ni dergojnë në e-mail: info.promokos@gmail.com këto dokumente:
• Një CV
• Leter motivuese,
• Referenca punë në kuader te sherbimeve,
• Deshmi qe e njeh gjuhën angleze mbi nivelin mesatar,
• Dy fotografi standard.
Konkursi është I hapur deri me date: 13/11/2015

Me respect:

Stafi I N.sh.Promokos
www.promokos.ca
www.punesohu.eu

Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim