11 Promotere

Shpallja e kompanisë. Kërkohet punë nga: N.sh.promokos 23 Nën 16:37 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Sektori : Marketing dhe Media
Duke u nisur nga fakti që N.sh.Promokos, po zgjërohet, dhe synon te zgjerohet edhe më shumë, shpallim 6 vende te lira “PROMOTERE,,

K O N K U R S

PÊR PLOTESIMIN E VENDIT TÊ PUNÊS

VENDI I PUNÊS: Në Teren,

POZITA: Promotere

KATEGORIA FUNKSIONALE: supervizore

ORARI I PUNÊS: 40 orë në javë


Ne iu ofrojme:

• Të gjithë jemi një familje!

• Nje mjedis atraktiv

• Nje pune me pergjegjesi

• Integrim ne nje ekip professional.

• Një fushëveprim interesante, sfidues; detyra me përgjegjësi

• Mundësi të jeni të përfshirë në mënyrë aktive ne vendimmmarrje për zhvillim rritje të shpejtë,

• Mundësi shumë të mira për zhvillimin personal dhe profesional

• Një ekip shumë të motivuar dhe miqësor

• Përfitime interesante,

Profili i juaj:

• Jeni person i motivuar, fleksibil dhe energjike,

• Posedoni nje shkalle te larte te besueshmerise dhe entuziazmit,

• Keni deshire te punoni me nje ekip dinamik,

• Keni deshire te kontriboni ne zhvillimin e kompanise ku jeni i punesuar

• Aftesi per te punuar i pavarur

• Aftësi të shkëlqyera komunikative

• Dini t’i menaxhoni mire situatat stresuese

• Biografi te jashtezakonshme educative

• Shquheni për origjinalitet dhe keni aftësi negociuese

• Përvoja në mikpritje është avantazh

• Përvojë paraprake deri në 1 vit.

• Mosha 19- 30 vjeqë

Kandidatët e intereuar për ket pozitë të punes duhet të ni dergojnë në e-mail: info.promokos@gmail.com këto dokumente:

• Një CV të thjeshtë,

• Leter motivuese,

• Referenca punë nëse keni punuar si promoter ne teren,

• Dy fotografi standard.

Konkursi është I hapur deri me date: 31/11/2015


Me respect:


Stafi I N.sh.Promokos

www.promokos.ca
www.punesohu.eu
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim