Konkurs për punë

Shpallja e kompanisë. Kërkohet punë nga: Europrinty 03 Sht 09:46 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Sektori : Të tjera
Nëntë (9) vend të lira pune.

Pozita: 3 Dizajner/e Grafik, 3 IT, 3 Kalkulantë
Qytetet: Prishtinë
Përgjegjësitë dhe Detyrat për Dizajn Grafik:
• Ndihmon për përgatitjen e materialeve të ndryshme;
• Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
• Dizajnimi i katalogëve, broshurave, fllajerave, posterave, vizitkartave për nevoja të kompanisë;
• Të jetë kreativ për të kriuar ide dhe koncepte të reja;
KUALIFIKIMET PËRKUARA
• Kandidatët duhet të kenë diplomë universitare në fushën e dizajnit grafik
• Minimum 2 vite përvojë punë në dizajn grafik (e cila duhet të dëshmohet me materialet e hartuara nga kandidati/ja ;
• Njohuri të shkëlqyera të programeve kompjuterike Adobe Package (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign,Adobe Acrobat Pro Extended, Corel Draw Etj…) ;
• Të jenë kreativ dhe inovativ;

POZITA IT;
Adresimi i kërkesave te ndryshme nga fusha e teknologjisë informative;
Dizajnimin, zhvillimin, mirëmbajtjen dhe instalimin e sistemeve informative;
Analizimin e moduleve mirë të definuar brenda sistemit, zhvillimin e përmirësimeve dhe tipareve të reja të sistemeve ekzistuese (me qellim te përmbushjes se kërkesave individuale të shfrytëzuesve);
Mirëmbajtja e pjesëve të caktuara të sistemeve, sigurimi i mbështetjes operacionale për aplikimet e

Sistemit;
• Sigurimin e integritetit dhe sigurisë së të dhënave;
• Ndihmën në rregullimin dhe monitorimin e masave përforcuese të programeve softuerike dhe shërbimet

Ndihmëse;
• Kryen edhe punë të tjera, shërbime të përgjithshme në lidhje me teknologjinë informative;
• Zyrtari duhet ti përmbahet kodit etik te teknologjisë informative;

KUALIFIKIMET PËRKUARA

• Kandidati duhet të ketë diplomë universitare relevante ose certifikim në fushën e teknologjisë
• informative; tri (3) vite përvojë pune në fushën e teknologjisë informative;
Aftësi të mira organizative dhe planifikuese;
• Njohuri të gjëra të sistemeve të teknologjisë informative duke përfshirë këtu edhe softuerë të ndryshëm.

• Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë edhe nën presion, të ketë etikë të lartë të punës dhe shkallë të lartë integriteti;
Kandidati duhet të jetë i gatshëm të punojë jashtë orarit nëse është e nevojshme;
Njohja e gjuhës angleze e deshiruar.
Pozita kalkulant/e

Detyrat dhe përgjegjesit:
• Kotrollimi dhe Barazimi i te gjitha fakturave me hyrje dhe dalje te mallit,
• Kalkulimi i cmimeve,
• kontrollimi i pranimeve - mospranimi i artikujve, vendosja e regjistrimeve
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim