Konkurs per pranimin ne pune te nje depoist

Shpallja e kompanisë. Kërkohet punë nga: AlbStar 05 Tet 11:01 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Sektori : Të tjera
Konkurs per pranimin ne pune te nje depoist

Ofrohet punë nga: AlbStar KomunaPrishtinë
Pershkrimi:
Pergjegjësitë Kryesore:
Të jetë e aftë që më orar të plot dhe pa kufizime të kryej detyrat e punës, -pranon ne depo materialin,mjetet e punes dhe veglat e punes si dhe intervalin, e nevojshem per punen e ndermarrjes -sipas kerkesave dhe urdheresave te punetoreve e jep materialin, mjetet dhe veglat e punes -mban evidencen e rregullt te stoqeve ne depo dhe e dorezon raportin per kete përpilon specifikacionet e hyrjeve dhe daljeve dhe pregaditë dokumentacionin për regjistrim, - mban evidencen e ngarkeses me vegla te punes dhe mjeteve te punes nga ana e punetoreve - me rastin e pranimit dhe dhenjes se materialit, veglave etj. perkujdeset per cilesin dhe sasine e materialit te pranuar te dorezuar dhe te kthyer -bene ndarjen e materialit sipas llojit dhe dimenzioneve - mbane me rregull kartelat e materialit me dore apo me kompjuter - pergaditet te dhenat dhe dokumenatcionin e nevojshem per regjistrimin e depos dhe eshte i obligueshem -eshte pergjegjes per dopnimin e rregullt te materialit ne depo, pranimin dhe dorezimin e rregullt te mallit afarizmin material dhe financiar te depos si dhe per saktesin e kryerjes se punes -kujdeset per rregullimin ne depo -bënë kontrollimin e rregullësisë se dokumenteve financiare të depos, -bënë barazimin e dokumenteve të materialit në depo Përgatitja shkollore : Diplomë e shkollës së mesme me se paku Ne kërkojmë një person me patent shoferi të kategorisë B valid dhe me përvojë pune dhe me referencë nga puna paraprake. Ju duhet të jeni person stabil, me përvojë profesionale, aftësi të mira komunikuëse dhe njohuri me standardet e PC. Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të në adresën elektronike më poshtë, apo të paraqiten në zyret tona.v.ballata@albstar.al
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim