Kërkohet Part-time Asistent/e administrative/e

Shpallja e kompanisë. Ofrohet punë nga: Tandek 17 Shk 13:22 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Sektori : Administrat/Ekonomi/Juridik
Kërkohet Part-time Asistent/e administrative/e (e përshtatshme për studentë)
Detyrat:

Mban korrespondencën, skedulon dhe organizon axhendën javore

Harton dhe editon shkresa dhe korrespondenca të zyrës sipas kërkesës.

Kujdeset në mirëmbajtjen e arkivimit të dokumentëve.

Regjistron të dhënat

Asiston në mbledhje dhe takime.

Manaxhon shpenzimet e zyrës.

Kualifikimet/Kërkesat/Aftësitë

Preferohet të ketë arsim të lartë.

Njohuri e paketës bazike Microsoft Office, Email dhe Internet.

Njohuri e avancuar e gjuhes angleze (e shkruar, e folur)

Mosha e preferueshme 20 -26 vjeç

Të ketë etikë profesionale

Të jetë diskret

Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit

Të ketë aftësi të organizimit

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në
info-ks@tandek.al brenda datës 3.3.2016

*Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për takim.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim