Ekspert për pastrimin e automjeteve

Shpallja e kompanisë. Ofrohet punë nga: GreenSteam 04 Sht 16:44 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Sektori : Industri e automjeteve
Kompania ‘’GreenSteam sh.p.k.’’ është kompani, lidere në vend dhe rajon, e specializuar në ofrimin e shërbimeve të pastrimit dhe dezinfektimit me avull. Në kuadër të shërbimeve të pastrimit me avull nga GreenSteam sh.p.k. përfshihet sektori i automjeteve, qendrat edukative (çerdhet, shkollat) dhe rekreativo-sportive (kinematë, teatrot, sallat sportive, klubet e fitnesit), qendrat shëndetësore (ambulantat, spitalet, laboratoret), hotelet dhe restoranet, dhe makineritë dhe punishtet e ndryshme ushqimore dhe industrial. Për më tepër, GreenSteam sh.p.k. bënë edhe tregtimin e paisjeve të pastrimit me avull, aksesorëve të pastrimit, kemikaleve për pastrim dhe produkteve për auto-kozmetikë. Në vazhdën e rritjes së kapacitetit të ofrimit të shërbimeve dhe kërkesave të shumta nga gjithë Kosova, ‘’GreenSteam sh.p.k.’’ shpallë këtë vend të lirë pune.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Pastron automjetet e ndryshme nga jashtë dhe brenda sipas nevojës së klientëve duke përdor paisjet e pastrimit me avull (pozita autolarje)

- Pastron objektet, makineritë dhe paimet e ndryshme qoftë jashtë apo brenda sipas nevojës së klientëve duke përdor paisjet e pastrimit me avull (pozita sektor tjerë) - Përdor preparatet/kimikalet e duhura për pastrim sipas nevojës së pastrimit- Ndjek hollësisht dhe në veçanti procedurën e pastrimit të automjeteve, objekteve, makinerive dhe paimeve (sipas pozites)

- Përdor paisjet me avull sipas manualit dhe procedurave të tyre

- Mirëmban paisjet e pastrimit konform procedurave dhe nevojës

- Sjellet mirë me klientët në vend dhe teren

- Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë

- Detyra tjera të deleguara nga manaxhmenti


Kushtet:

- Të ketë shkathtësi të mira fizike

- Të ketë eksperiencë në pastrim relevant (preferohet)

- Të ketë aftësi komunikimi, organizimi dhe orientimi.

- Të ketë aftësi për të punuar i pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

- Të ketë patent shofer kategoria B (preferohet)

Të interesuarit të dërgojnë CV-në apo një përshkrim të shkurtër në adresën elektronike info@gs-ks.com ose përmes tel. 049 880 777.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim