Shitese

Ofrohet punë nga: Pretty Cosmetics 29 Jan 21:32 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore
Shitëse në sektorin e Kozmetikes
Information
Data e Publikimit Data e Përfundimit
01.02.2016 15.02.2016
Personi për Kontakt
Ylberta Gjata 049 165 441
Kategoria
Shitje

Lokacioni
Pretty shpk veternik
Pershkrimi i punes :
SH P A LL J E


SUBJEKTI EKONOMIK: “Pretty shpk” sh.p.k., Prishtinë – kërkon punëtore në Dyqanin e kozmetikes në ketë pikë shitëse :
1. Pretty shpk Veternik
1. Shitëse në sektorin e kozmetikes (Femër)

Kushtet e përgjithshme për këtë vend të punës janë :

- Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme (përparësi kanë kandidatet me përgatitje universitare),

- Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë më orar fleksibiliteti,

- Aftësi pune në kompjuter në programe aplikative MS Word, Excel, Internet etje.,

- Njohja e gjuhës angleze, përparësi
- Te kenë aftësi të mira komunikatave dhe të jenë në shërbim të shkëlqyeshëm ndaj konsumatorit.

Konkursi mbetet i hapur 10 ditë llogaritur nga data e publikimit.

CV-in me foto dhe dokumentacionin e nevojshëm duhet dorëzuar përmes postës elektronike storepretty@hotmail.com

Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim