AGJENT PËR SHITJE/QIRADHËNIE

Ofrohet punë nga: Nuhi 17 Sht 11:10 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Sektori : Të tjera
KONKURS

CAPITAL RING KËRKON AGJENT PËR SHITJE/QIRADHËNIE

Detyrat

• Agjentipër shitje/qiradhënie duhet të sigurojë oferta për klientë, siç janë banesa,shtëpi, lokale, toka.
• T’iidentifikojë klientët potencialë.
• Tëmbajë kontakte të vazhdueshme me klientët aktualë dhe ata potencialë.
• Tëprezantojë kompaninë dhe punën që ofrojmë.

Kualifikimet

• Të ketëaftësi të shkëlqyera komunikuese.
• Tëkuptojë dhe hulumtojë tregun për konsumatorë potencialë.
• Të ketënjohuri të mjaftueshme për punë me kompjuter.

Tjera

•Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përvojë pune në shitje dhe qiradhënietë patundshmërive.
•Gjithashtu përparësi kanë kandidatët që njohin gjuhën angleze.

• Vetëmkandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.
• Tëinteresuarit të dërgojnë CV – të në e-mail: konkurs@ringks.com

• Sëbashku me CV-në është e preferueshme edhe ndonjë referencë për punën ederitanishme të kandidatëve.

konkurs@ringks.com
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim