Njoftime per vend të lir pune në Prizren

Ofrohet punë nga: Mnp 03 Qer 15:20 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prizren
Sektori : Administrat/Ekonomi/Juridik
Njoftim per vende të lir pune në Prizren MNP-Personal Leasing
ASISTENTE ADMINISTRATIVE/SEKRETARI ( FEMER )në Mnp Prizren
Detyrat
•Ndihmesë në të gjitha aspektet e menaxhimit administrativ, mirëmbajtje e listës telefonike dhe kontaketeve të stafit,
bashkëpunimi me punonjësit e logjistikës, etj.
• Organizimi dhe mirëmbajtja e dosjeve dhe të dhënave, protokollimi i dokumentave.
• Kontrolli dhe sigurimi i mjaftueshmërisë së materialeve të kancelarisë
• Pritja e telefonatave dhe transferimi i thirrjeve tek personat përkatës
• Pritja e vizitorëve dhe ndihma ndaj pjesës tjetër të stafit në organizimin e kërkesave të tyre
• Përdorimi i pajisjeve të zyrës të tilla si printera, fotokopje dhe Fax.
• Organizimi dhe administrimi i axhendës se Administratorit dhe suporti i përditshem për organizimin e punëve të tij.
Kualifikimet / Kërkesat
• Aftësi shumë të mira komunikimi me gojë dhe me shkrim
• Aftësi shumë të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës
• Aftësi bashkëpunuese dhe të punës në grup
• Aftësi me PC- office -pdf e tjera
• Aftësia e gjuhes gjermane e mirepritur
Apliko direkt ne zyre apo ne email me CV
MNP-Personal Leasing
Tel. 00381-(0)38-748-148
Handy 00386-(0)49-201-136
E-mail : mnppersonalleasing@gmail.com
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim