MJALTË PËR MJEKIMIN E STERILITETIT TE DY GJINITË

Shitet nga: Produkte Natyrale 05 Mar 08:13 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

60 EUR

Komuna: Besianë
Allahu në Kuran thotë:
“Gratë tuaia janë vendmbjellje e juaj, afrohuni vendmbielljes suaj si tëdë shironi, por përgatuni për veten tuaj, dhe kini frfkë All-llahun, e ta dini se fundi juaj është tek Ai, e besimtarëve jepu myzhde”. (El-Bekare, 223)

Pejgamberi alejhisselam ka thënë:”Edhe për marrëdhëniet tuaja seksuale, ju shpërbleheni.”

Të habitur nga kjo, të pranishmit e pyetën:”O i dërguar i Zotit! Edhe kur kryejmë marrëdhënie seksuale me gratë tona shpërblehemi?!”

Pejgamberi alejhisselam iu përgjigj:”Po. Nëse të njëjtën gjë do e bënte në rrugë haram, ai do të ndëshkohej. Kështu, kur e bën në rrugë hallall, ai shpërblehet.”(Muslimi)

DUA PËR TË PASUR FËMIJË
Lutja e Ibrahimit a.s
“Zoti im, më dhuro mua (një fëmijë) prej të mirëve!” (Es – Saffatë, 100)
Lutja e Zekerija a.s.:
“Zoti im, më falë edhe mua nga ana Juaj një pasardhës (fëmijë) të mirë.” (Ali Imran, 38)

Këto dy lutje duhën të bëhen sa më shpesh por më e mira është në Namazin e Natës.

Bindja se vëtëm Zotit i takon krijimi edhe askujt tjetër “Ai është që ju krijon (formon) juve në mitra ashtu si të dojë.” (Ali Imran, 6)

Steriliteti është mungesa e shtatzënisë. Shkalla e incidencës ndodh në 10-15 % të martesave. Shkaqet e sterilitetit ndodhin në:

35 % të rasteve te meshkujt.
35 % të rasteve te gypat dhe organet e tjera të legenit të femrave.
15 % e tyre janë për shkaqe që ndodhin në vezoren e femrës.
10 % e tyre janë nga probleme me magji, ndërkohë që të dy bashkëshortët janë në rregull.
5 % të tyre ndodhin për shkaqe që nuk janë të njohura.

Sa më shumë që gratë të kalojnë në moshë, aq më shumë ulet përqindja e pjellorisë tek ato, veçanërisht pas moshës 35 vjeçare.

Për problemet e sterilitetit, si te burrat edhe te gratë, në mjekësinë natyrale janë përdorur bimë dhe lëndë të tilla si: Ginseng, poleni i pemës së hurmës arabe, qumështi i bletës, poleni i bletës, mjalti, fara e zeze, fenugreek, xhenxhenfil, kanella, lëngu i rrushit, etj.

Dieta ushqimore: Të preferuara: qumështi i freskët, veza e freskët, elbi, perimet e freskëta, peshku, fasulja e bardhë, kungulli, bizelja, mjalti natyral, karrota.Me ndikim negativ: yndyrat, erëzat dhe ushqimet e përpunuara dhe të konservuara.

Koha më e mirë për kryerjen e marrëdhënieve intime në kërkim të shtatzanisë është dita e pestë pas mbarimit të menstruacioneve, pastaj në ditën e shtatë, të nëntë, e kështu për dy javë rresht, një ditë po e një jo.

Ju prezantojm një produkt special me kualitet shumë të lartë MJALTË GINSENG

Përdoret tek përsonat të cil..
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim