AGJENCIONI-HOME-VIP ju prezanton 86 TROJE ne PEJ..

Shitet nga: AGJENCIONI-HOME-V.I.P-a 06 Shk 15:55 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Burim
AGJENCIONI PER PATUNDSHMERI HOME -V.I.P-a ......
ju perzanton PLLACAT -TOKA- SHTEPIJAT - BANESAT NE PEJ E RRETHIN ..
ky AGJENCION ESHT I THEMELUR QYSH NE VITET E PAS LUFTES JU GARANTON
KFALITET , KOREKSI , SINQERITET , SIGURI TE 100% DHE QMIME SHUM TE VOLITSHME
ky AGJENCION POSEDON
1 ..PLLAC ME SHTEPI NE QENDER TE PEJS ME 1ari VEND qmimi 85mi ero
2 ..PLLAC NE BUKURESHT MAHALL TE URA E GURTI 3 ari qmimi 120 mi ero
3.. PLLAC MBI KASARNE TE TMK RRUGES PEJ -DEQAN 7ari qmimi 120 mi ero
4.. PLLAC te satacioni I POLICIS POSHT te stacioni i atousav 5 ari qmimi 150mi ero
5,, PLLAC TE SHKOLLA XHEMAJL KADA PER NDERTIM TE LART 13ari qmimi 130 mi ero
6.. PLLAC TE SHKOLLA E XHEMAJL KADES MBI SHKOLL 4 ari qmimi 45 mi ero
7..PLLAC TE NE LAGJEN GJEMAJL KADA MBI MULKIN LIMARIN 6ari me shtepi 55mi ero
8..PLLAC NE ISTITUT MBAS PAJTIMIT 7 ari me shtepi te re nje katshe qmimi 75 mi ero
9.PLLAC PERBALL AL PETROLL BERDYNAJ KOPANY 7 ari me 2 shtepija 120 mi ero
10.PLLAC PERBALL AL PETROLLIT BERDYNAJ KOPANY 5 ari qmimi 45 mi ero
11.PLLAC PER BALL AL PETROLLIT BERDYNAJ KOPANY 2 SHTPI 5 ARI qmimi 60 mi ero
12 PLLAC PER BALL AL PETROLL BERDYNAJ KOPANY 10 ARI ME SHTEPI qmimi 110 mi ero
13. PLLAC PER BALL AL PETROLLIT BERDYNAJ KOPANY 11 ARI qmimi 110 mi ero
14 PLLAC PER BALL AL PETROLLIT BERDYNAJ KOPNY 6.5 ari qmimi 55 mi ero
15.PLLAC PER BALL AL PETROLLIT BERDYNAJ KOPANY 5 ari me shtepi te re 70mi ero
ju njoftoj se kjo laxhe TE AL PETROLLI APO BERDYNAJ KOPANI NODHET RRUGA PEJ VITOMERIC NE LAXHEN ISTITUT-FIDANISHTE SIQ E KAN QUJT TE BANESAT KA RRUGEN E SHTRUAR ME KUBZA
KA KANALIZIM- UJ- RRYM - TL- KABLLOVIK-ITRNET- NDRIQIM PUBLIK KA AFER NDEXIN MARKET FFUREN HYSIN AMBULLANTEN E QYETIT SHKKOLEN XHEMAJL KADEN PUMA BEZINT AL PETROLL DHE GJDO GJE QI I DUHET NJE LAGJEJE ESHT SHUM LAGJE EPERSHTATSHME PER BANIM ..
16. PLLAC NE ISTITUT AFER FABRIKES QARRI 4 ARI qmimi 20 mi ero
17. PLLACI AFER PUMES ish peja PETROLL 5 ARI ME SHTEPI 3 KATSHE qmimi 120 mi ero

18. PLLAC NE RRUGEN PEJ ROZHAJ 50 LARG NGA RETHI 7 ari me 2 shtepija 70mi ero
19 PLLAC ME SHTEPI E 20 ARI RRUGA PEJ ROZHAJ QMIMI 70 mi ero
20.PLLAC RRUGA PEJ - MITROVIC 1hektar e 40 ari KA 1000 ero ari
21.PLLAC NE RRUGEN KRYSORE PEJ MITROVIC 11 ari me shtepi 20 mFETYR NE RRUG 150mi ero
22.PLLAC TE RRETHI I EKONOMIKES 11 ARI AFER DERX NDEXIT QMIMI NGA 18 mi ero per ari
23 PLLAC PER BALL RADIJO HAJTIT 50 ARI NJE VEN KREJT NE RRUG KRYSORE qmimi ka 6000 ARI
24.PLLAC RRUGES TRANZITIT NDAJM NE PARCELLA ARI NG..
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim