KURS PËR DIZAJN GRAFIK -Adobe Photoshop, Indesig..

Shitet nga: Kurs për dizajn grafik 22 Pri 14:37 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Ferizaj
Shërbimet : Të tjera
Te shtunen mbahet ne orar prej: 10:00-18:00

Lokacioni: Rruga Tirana (gjendet perballe mishtores Ballkani ne rr. e Gjilanit),
pikerisht ne objektin e mobilerise "Frasheri Center", Ferizaj

NA KONTAKTONI: 044180081 Mob/Viber/WhatsApp/Skype
E-MAIL: info@kursperdizajn.com


ÇKA OFROJMË NE?

Shkollimi specifik për dizajn dhe multimedia, që ne ju ofrojmë, ju parapërgatit që të jeni sa më kreativë gjatë përdorimit të programeve softuerike për grafikë. Gjatë ndjekjes së kursit ju do të njiheni me parimet e dizajnit, si dhe me pjesën tjetër të materialit multimedial. Programi ynë përfshin fushat e dizajnit grafik, të komunikimit vizual, të multimedias, interaktive dhe parimet dinamike vizuale të prodhimit. Ju do të aftësoheni nëpërmjet metodave të avancuara dhe teknikave e imazheve digjitale, si zë, video e ilustrime teknike, animim dhe kompozim të përmbajtjes interaktive multimediale të realizoni produkte përkatëse.

KOHËZGJATJA, CERTIFIKATA DHE REFERENCA E PUNËS

Aftësimi për dizajnin grafik ka disa nivele. Së paku, 3 muaj i nevojiten një kursisti që t’i përvetësojë njohuritë kryesore për përdorimin e softuerit grafik.
Andaj çdo tre muaj kursisti do të certifikohet me nga një nivel. Secili prej kursistëve që ndjek kursin deri në 9-12 muaj pajiset edhe me referencë pune.

DIZAJNI DHE SHTYPI

Në këtë program do të mësoni gjithçka për dizajnin e ambalazhit, për dizajnin e materialeve të shtypura e promovuese, si logo, posterë, billbordë, pajisje të ndryshme reklamuese, aplikacionin e dizajnit të tekstilit, parapërgatitjen për shtyp, faqosjen, dizajnin e identitetit të korporatave, broshura dhe përgatitjen grafike të librit, të gazetave e të revistave të shtypura e digjitale. Programi ynë ju ofron aftësimin bazik në programet ADOBE PHOTOSHOP, ADOBE INDESIGN, ADOBE ILUSTRATOR, CORELDRAW, QUARKXPRESS dhe programe të tjera grafike të popullarizuara në lëminë e grafikës.

VIDEO DHE PRODUKSIONI

Përveç këtyre aftësive, ju gjithashtu do të praktikoni edhe punën në programin e zërimit. Të gjitha këto do t'i punoni me programet softuerike ADOBE PREMIERE, ADOBE AFTER EFFECTS, në programin e përpunimit të zërit COOL EDIT PRO etj.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim