Peshore te gjitha llojeve dhe kapaciteteve IS&KA..

Shitet nga: Peshore elektronike 31 Dhj 11:15 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Fushë Kosovë
Shërbimet : Të tjera
INSTALIM, SERVISIM, KALAUDIM, AUTOMATIZIM, MODERNIZIM PER TE GJITHA LLOJET E PESHOREVE

Kompania e Peshoreve "IS&KAM" mirret me shitjen, furnizimin, mirëmbajtjen, servsimin, kalibrimin, instalimin e të gjitha llojeve të Peshoreve Elektronike dhe Mekanike të kapaciteteve të ndryshme nga 0,000001 kg deri 120 ton si:
- Peshore me strukturë metali 40, 60, 80 ton deri në 120 ton;
- Peshore me strukturë metal-betoni 40, 60, 80 ton deri në 120 ton;
- Peshore hekurudhore për vagona;
- Peshore industriale të llojeve të ndryshme;
- Peshore për vinca (krana)
- Peshore të standardeve të ndryshme sipas kërkesës;
- Peshore me platformë të rrafshët;
- Peshore për peshimin e kafshëve;
- Peshore për peshimin e Mishit (Monoray)
- Peshore për markete 3-6kg; 15-30kg;
- Peshore me barkod;
- Peshore laboratorike etj...

-Jemi te Autorizuar nga MTI Depertamenti i Metrologjis.

Kontakti: +377 (0) 44 215 740; +377 (0) 44 145 076;
+386 (0) 49 115 200; +355 (0) 69 250 99 56.

Disa pika reference për instalimin e peshoreve nga subjekti ynë:
- Korporata Energjetike e Kosoves KEK-u;
- NewCo Feronikeli;
- Pikat Doganore në Shqipëri;
- Pikat Doganore ne Kosovë
- Deponitë e derivateve të naftës në Kosovë:
Al-Petrol, Patroni, Exfis, Jet Oil, etj.;
- Deponitë e derivateve të naftës në Shqipëri:
EIDA, Gega OIL, Inter GAS, etj.;
- Fabrikave të miellit në Kosovë dhe Shqipëri,
- Subjekteve për reciklimin e metaleve, etj...

Për më shumë vizito uebsajtin www.is-kam.com

Zyret kryesore,
Adresa: Komoran, Drenas Kosovë

Zyret e shitjes,
Addresa: Kompleksi banesor Apollonia,
Magjistralja Fushë Kosovë - Prishtinë,
Fushë Kosovë, Kosovë

Zyret e shitjes,
Adresa: Bulevadi Zhan D'Ark,
Tiranë - Shqipëri.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim