Peugeot 307 -03

Shitet nga: DLR SH.P.K 16 Pri 10:15 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

3 500 EUR

Komuna: Gjilan
TEB Sh.A me seli në Prishtinë, dega në Gjilan, të cilën e përfaqëson Debt Loan Recovery L.L.C me seli kryesore në Prishine, dega në Gjilan Rr.”Adem Jashari” nr.6 Gjilan, në përputhje me dispozitat ligjore të LPP-së si dhe bazuar në Raportin Vlerësues të datës 15.04.2015 i perpiluar nga “ABC Studio” Sh.p.k, publikon këtë:


SH P A L L J E:


TEB Sh.A me seli në Prishtinë-dega në Gjilan, e përfaqësuar nga Debt Loan Recovery L.L.C, në përputhje me dispozitat ligjore te LPP dhe në pajtim me Marrëveshjen Nr.30025, Listën Nr.30025 si dhe Marrëveshjen e Dt.23.03.2015, shpall për shitje veturën me të dhënat e poshtëshenuara.


PËRSHKRIMI I SENDIT

Veturë “Peugeot”307 RKS 06 - 725 – BH
Veturë i tipit “Peugeot”Break HDI
paraqitet:
- Nr. Shasise : VF33ERHYB83284470
- Prodhim i vitit : 2003
- Kilometra të kaluara: 315,613
- Diezel
- Ngjyra : E bardhe
- Karavan me 5 dyer
- Kabina në gjendje të mirë
- Sistemi i ndriçimit i mirë
- Gomat, pjesët mbrojtëse në gjendje të mirë
- Sistemi motorik i mirë
- Sistemi i ndezjes dhe ushqimit i mirë
- Transmisioni i fuqisë i mirë
- Sistemi i frenimit i mirë
- Gjendja e përgjithshme e mire.


VLERËSIMI

Vlerësimi i sendeve është bërë me Metodën e Krahasimit.
Për nga atraktiviteti që kanë veturat në fjalë në tregun e makinave, gjendja fizike në të cilën ndodhen dhe situata, sendet në fjalë rezultonjë mjete aktualisht të përdorshëm dhe të përshtatshëm për shitblerje.
Nga krahasimi që i kemi bërë me mjete të të njejtit tip të reklamuara në treg, të ngjashme për nga kushtet memjetet në fjalë, rezultuan çmimet si më poshtë:

-Veturë “Peugeot” 307 RKS 06 - 725 – BH

-Vlera reale e tregut sot për këtë tip automjeti është 3,500 euro

Vlera e tregut të hapur 3,500 (tre mijë e pesë qind ) euro

Vlera e likuidimit të menjëhershëm 3,000 (tre mijë) euro.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim