Teha per Brusalic dhe Burgia betoni

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: Debt L:oan Recovery 23 Shk 10:05 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Gjilan
Debt Loan Recovery L.L.C ne përputhje me dispozitat ligjore te LPP dhe bazuar ne procesverbalin e Gjykatës Themelore në Kamenice si dhe në Ekspertizën e ekspertit, publikon kete:

FTESË PËR OFERTË

Ftohen të interesuarit që të paraqesin ofertat e tyre në lidhje me materialin e poshtëshënuar:

Teha per brusalicë, firma MUNGO- Zvicerane

1. 100 M/s 640 RPMC 30 = 4 copa
2. 230x3x22 C24 RBF= 45 copa
3. 180X2.5x22 C24 =48 copa
4. 180X6x22 A30RBF = 7 copa
5. 125X2.5x22 = 21 copa
6. 115X2.5x22 =175 copa
7. 25X100x2.5x16 = 17 copa
8. 50X100x3.0x16 =848 copa
9. Dana për tiplla-pince = 7 copa

Burgia betoni:

1. ф 16 = 5 copa
2. ф 14 = 102 copa
3. ф 12 = 103copa
4. ф 11 = 2 copa
5. ф 10 = 39 copa
6. ф 8 = 273 copa
7. ф 7 = 55 copa
8. ф 6 = 195 copa
9. ф 5 = 546 copa
10. ф 4 = 71copa

-Ofertat mund te paraqiten në Zyrën e DLR e cila gjindet në Rr.”Adem Jashari” nr.6,Gjilan, ose në Zyrën qëndrore në Prishtinë Rr. “Rexhep Mala” p.n Prishtine. Po ashtu oferta mund te paraqitet edhe në mënyr elektronike ne adresën: bislami@debtloanrecovery.com.

Me dt.23.02.2015
Gjilan
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim