SHITEN 62 ARI E 27m2 NË MILLOSHEVË , RRETH RRUGE

Shitet nga: gazmend 19 Jan 11:24 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

1 200 EUR

Komuna: Kastriot

SHITEN 62 ARI e 67 m2...DHE GJENDEN 500 METRA LARG URËS SË MILLOSHEVËS, NË DREJTIMI TË RRUGËS PËR OBILIQ

TROLLIN E SHES KOMPLET, SIKUR QË ËSHTË THEKSUAR. Pra unë nuk e ndaj, por ka mundësi dahet nga blerësi ose blerësit në shumë troje, por në fund të parcelës. Trolli e ka hyrjen nga asfallti....Hyrja nga asfallti është 10 metra, kurse aty ku parashihet ndarja e trojeve, gjerësia është 25 metra, që do të thotë është mjaft i gjerë për ndarje të 5/6 trojeve nga 5 ari...

Rruga mund të bëhet nga asfallti deri në fund të trollit, kur ndahen trojet dhe sipas marrëveshjes së shitësit.....

Gjatësia e trollit është afërsisht 350 metra, mund të shihet në skicë, është shënuar me ngjyrë të zezë.
Prona është blerë nga shqiptari dhe shqiptari është pronar edhe me gjyq.

PRES BLERËS SERIOZË....

për bisedë, shfrytëzoni telefonin 045 848 764
Çmimi mund të jetë i diskutueshëm....


NËSE JENI TË INERESUAR, THIRRNI NË TELEFONIN NUMËR ....045 848 764


VËNI RE...... TROLLI MUND TË SHIKOHET VETËM SË BASHKU ME BLERËSIN, QË DO TË THOTË NJOFTOHET PRONARI DHE BËJNË TAKIMIN PËR TA SHIKUAR TROLLIN.... PRES MIRËKUPTIM LIDHUR ME KËTË.....


Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim