Aplikime ne Universitetet e Austrisë

Shitet nga: Austri 27 Shk 14:26 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

50 EUR

Komuna: Klinë
Shërbimet : Të tjera
Të dashur student !

Duke filluar nga 1 marsi fillon afati i ri i aplikimeve në Universitetet e Austrisë. Austria si një vend demokratik ofron shumë kushtë të mira për studentet , e sidomos per ata Internacional (duke përfshirë edhe studentët e Kosovës).

Austria ka shumë Universitete publike, por më kryesorët dhe me të kërkuarat janë : Universiteti i Vjenës , Universiteti i Grazit , Universiteti i Linzit. Në këtë afat do të ketë oferta për studime Bachelor dhe Master në këto fusha si vijon:

1. Administrim Biznesi
2. Ekonomik
3. Juridik
4. Farmaci
5. Biologji
6. Kimi
7. Psikologji etj

Dokumentet e nëvojshme për aplikim janë:
1. Të gjitha deftesat e shkollës së mesme + Diploma (në gjuhën gjermane)
2. Vërtetimi qe jeni aktualisht student (në gjuhën gjermane)
3. Pasaporta

Për aplikim ne Universitetet e Austrisë paraprakisht nuk nevojitet gjuha gjermane , pasi qe ne rast eventual te pranimit ne Universitet , do ta vijoni kursin e gjuhës gjermane ne Austri ne kuadër të Universitetit.

Çmimi për aplikim kushton 50 euro ku në këtë çmim përfshihen të gjitha shërbimet si : përkthimi i dokumentacioneve në gjuhën gjermane (nga përkthyesi gjyqësor) , plotësimi i formularëve përkatës , këshillat gjatë procedurës së aplikimit për vizë.

Për çdo pyetje , pakjartësi mund të na kontaktoni përmes nr te telefonit 049 365 233 (Whatsapp)
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim