SISTEM FILTRIMI TE UJIT TE PIJSHEM SISTEM FAMILJAR

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: NTSH TECHNO DRILL 07 Shk 20:45 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Çmimi:

330 EUR

Komuna: Malishevë
Techno Drill me piken e shitjes ne Dragobil ofron edhe nje produkt te ri, Filter shtepiak, i paisur me digjitalizues per matjen e TDS-es (Total Dissolved Solids)-minerale, kripera ose metale te tretura ne nje vellim te caktuar te ujit, e shprehur ne miligram per liter, ose ne PPM (parts per million). Nje nivel i ulet i TDS-es ne uj bene qe qelizat e trupit te jene me efikakse, sa me i larte qe eshte niveli i TDS-es nenkupton nr te larte te ndotesve ne uj e qe paraqet rrezik per shendetin, ose pengojne absorbimin e molekulave te ujit ne nivel qelizor!

Uji sekondar ka nje nivel teper larte te TDS-es i cili arrin mbi 500 PPM (uji te cilin familjet tona e perdorin ka TDS edhe me te larte se 600 PPM). Pasi ky uj te kalon neper kete FILTER niveli TDS ulet deri 30 PPM qe nenkupton uj ideal per pije, dhe pa perberse te ndotesve te cilet jane te rrezikshem per shendetin tone.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim