Mundësi punësimi përmes trajnimit Office Managem..

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: General Management Consultants ShPK 04 Shk 10:47 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

200 EUR

Komuna: Prishtinë
Sektori : Të tjera
Ofrojme kursin 120 orësh Office Management, që pos kualifikimit Tuaj të
mesëm apo studimeve, është kualifikimi që Ju ka munguar deri tani për
punësim, i cili varësisht nga numri i interesuarve zgjat 2 deri 3 muaj. Të
gjithë pjesemarrësit marrin certifikatë.

Çmimi i kursit zbitet per 20%, pra ne vend te 250 Euro, vetem 200 Euro.

Po ashtu mundësohet pagesa në dy këste, 100 Euro me rastin e regjistrimit
të kursit, kurse pagesën e pas një muaji.

Në formë interne bëhet vlerësimi i secilit kandidat, ku nga 30 deri 36
pjesëmarrës do të përzgjidhen 10 kandidat për programin tonë për zhvillimin
e biznes-ideve, nga të cilat më të mirat do të financohen me një
Start-Up-Budget nga 100 deri 1500 Euro dhe do të punësohen po të njetët
pjesëmarrës, që kanë qënë ideatorët e atyre ideve.

Na shkruani apo na vizitoni, për tu informuar më hollësisht rreth programit.

Ju inkurajojme të aplikoni!
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim