Shërbime kontabiliteti!

Shitet nga: Kontabiliteti! 25 Gsh 12:42 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Kontabiliste/Financiare/Juridike
Ofrojmë shërbimet e kontabilitetit për biznese të vogla dhe të mesme si në vijim:
1) IS - Këstet tremujore për Bizneset e Vogla Individuale
2) IL - Këstet tremujore për Bizneset e Mëdha Individuale
3) WM - Pasqyrë e mbajtjes në burim
4) CM - Pasqyra e kontributeve për pension
5) TVSH - Tatimi mbi Vleren e Shtuar
6) QL - Këstet tremujore për Korporatat e Mëdha
7) QS - Këstet tremujore për Kosporatat e Vogla
8) CD - Tatimi në të Ardhurat e Korporatave ( raporti vjetor )
9) WR - Tatimi në Qira
10) Mbajtjen e Librit të Shitjes
11) Mbajtjen e Librit të Blerjes
12) Përpilimin e Pasqyrave Financiare
13) Shërbime shtesë eventuale.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim