Sherbime te kontabiliteti dhe Taksave

Shitet nga: Dardan 16 Nën 14:10 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

50 EUR

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Kontabiliste/Financiare/Juridike
Mbajtje kontabiliteti sipas standardeve lokale dhe atyre ndërkombëtare (IAS);
Përgatitjen e pasqyrave financiare sipas standardeve lokale dhe atyre ndërkombëtare (IFRS);
Listë pagesat dhe shërbime të lidhura;
Raportime të ndryshme për nevojat e Drejtuesve.
Taksave
Tatim mbi vlerën e shtuar (TVSH);
Tatim fitimi;
Tatim mbi të ardhurat personale;
Marrëveshjet për eliminimin e taksave të dyfishta;
Tatim në Burim;
Detyrimet Doganore;
Raportimin e blerjve mbi 500.0€
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim