Mësuesi Privat- Mesime Shtese, Kurse, Anglisht, ..

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: Edu - Care Center 09 Mar 10:59 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

3 EUR   3 EUR

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Orë dhe Mësimdhënie
Të gjithë fëmijët kanë nevojë për mbështetje dhe këshillim, kanë nevojë për vëmendje dhe vlerësim, pa harruar dië që duan të luajn me ta. Fëmijët mund ta marrin këtë mbështetjë nga prindërit dhe dashamirët e tyrë, nga motrat dhe vllezërit, mësuesve në shkollë, - por tani edhe nga mësuesit e tyre privat.

Cdo prind ka dëshirë që fëmija I tyre të arrijë majat e suksesit qysh nga fëmijëria, por shkaku I mungesës së kohës shpesh fëmijët nuk e marrin vëmendjen dhe kohën e nevojshme, dhe si rrjedhojë prindërit ndihem në faj.

Për këtë arsye mësuesi privat do të ndihmojë cdo prind që don më të mirën për fëmijën e tij.

Mësuesi privat I ndihmon fëmijët me të gjitha vështërsitë e moshës së tyre. Qëllimi primarë I këtij formati është shkollimi adeakuat, ku mësuesi do të ndihmojë fëmijët të kryejnë detyrat e shtëpisë si dhe të bëjnë ushtrime shtesë për mësimet e mësuara në shkollë.

Bazat e këtijë formati janë:
- Këshillime educative
- Mësimi I gjuhës angleze
- Mësimi i matematikës
Mësuesi privat I ndihmon fëmijët me këshillime të ndryshme, si dhe ju ofron mbështetje për cdo problem që ata kanë. Në këtë formë mësuesu privat do të jetë si motra apo vllau I madh që ju ndihmon fëmijëve.

Benefitet e familjes dhe fëmijës
− Fëmija juaj krijon diciplinë për shkollë, për punë dhe për kohë të lirë.
− Fëmija juaj do të dijë të caktojë prioritetet.
− Fëmija juaj do të dijë të ndajë kohën për të arritur qëllimin e vet.
− Fëmija juaj do të jetë I rregullt dhe I përgaditur gjatë cdo ore mësimorë.
− Fëmija juja do të jetë larg problemeve që I kanosen nëse qëndron në rrugë.
− Fëmija juaj do të dallohet për edukatë, diciplinë, dhe energji positive
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim