Përkthyes Anglisht-Shqip dhe anasjelltas

Shitet nga: Përkthyes privat 17 Jan 23:05 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Përkthyes i teksteve
Bëj përkthime profesionale nga anglishtja në shqip dhe anasjelltas me çmim shumë të volitshëm.
0-5 faqe: 6.99€/faqja;
6-20 faqe: 4.99€/faqja;
21+ faqe: 2.99€/faqja.

(Vlenë për shkrimin standard: Times New Roman, madhësia 12, hapësia mes rreshtave 1.0)

50% e pagesës bëhet para dorëzimit të përkthimit, 50% pasi ta keni pranuar përkthimin.
Nëse nuk jeni të kënaqur me përkthimin, ju kthehen të gjitha të hollat e paguara para përkthimit. Pagesa mund të bëhet kesh ose përmes xhirollogarisë bankare.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim