DEZINFEKTIM DEZINSEKTIM DERATIZIM

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: Anti Insekt D.D.D 09 Jan 11:47 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Shtëpiake dhe Pastrim
DEZINFEKTIMIN per objekteve
duhet që të punohen 2 dy deri 3 here në vit, nëse ka nevojë edhe më shumë here. Dezinfektimi bëhet me preparate ekologjike te cilat përdoren me pompa spërkatëse. Të gjitha Tualetet, Dyshemetë, Muret, Zyret, Kuzhinat dhe sipërfaqet tjera të prodhimi, depove, rrjetet e kanalizimevedhe oboret dhe rreth nderteses (objektit) kundër baktereve dhe viruseve. Dezinfektimi bëhet pasa orarit te punes me nevoj ne orar të punës per shembull: (ne situata te jashtzakonshme vershimet, etj) me preparatin ekollogjis:
Alldesoll plus, Aseptan, Asepsoll, është i suksesshëm dhe ka aromë të mirë, por edhe me preparate tjera alternative dezinfektuese qe janë ne trend me aktualitetin.

Që të ketë spektër të gjerë veprimi, d.m.th të asgjësoj bakteret, kërpudhat, viruset
dhe sporet bakteriale.
- Të mos jetë helmues (gjatë punës me të) edhe në qoftë se gëlltitet.
-Të mos irritoj lëkurën dhe mukozën dhe të mos shkaktojë alergji gjatë kontaktit me të.
-Të tretet mirë në ujë dhe përdorimi i tij të jetë sa më i thjeshtë.
- Të jetë aktiv si në fushat acidike po ashtu edhe në ato mjedise alkale.
- Të mos jenë kancerogjene dhe të mos ketë efekte teratogjene.
- Të mos ketë aromë të keqe.
- Të mos dëmtoj materialet që vijnë në kontakt (metalet, plastikën, tekstilin, etj.)
- Të jetë aktiv edhe në praninë e materieve organike.
- Të jetë relativisht i lirë dhe lehtë të transportohet.

DEZINSEKTIMI bëhet si preventiv kundër insekteve: Bubashvabave, Pleshtave, Molc, Tatarbiq(stenica), Riqnave, Mizave, Mickojave, Bubrecave, dhe Merimangave, etj. Shërbimet bëhen më materiale ekologjike: Neopitroid, Alfa, Sintoreksl, Serpa gell ,Maxforce Gell dhe stacione maxforce, IconWP10 Akua Control, Fipronil,Permetrin,Delltametrin, dhe me materiale tjera Ekologjike dhe Biocide me aktuale etj.
DERATIZIMI është për shfarosjen e të gjitha sojeve të brejtësve p.sh : minjtë e fushave, miu i shtëpisë Minu i kanaliximeve(pacovave) etj. Deratizimin duhet të behet për të mbrojtur të gjitha vendet si p.sh : depot, objektin e prodhimit, rrjetin elektrik dhe rrjetin elektronik-kompjuterike të makinave të prodhimit ne brendësi që brejtësit (miu) mos të dëmton elektroniken e makinave. Deratizimi bëhet brenda ne objekte dhe jashtë edhe rreth saj me kurthe me helm, preparate ekologjike të cilat përdoren; Bromadilon kurthe,Bromadilon palet, bromadilon i perzier dhe bromodilon llokuma blloqe te parafini etj .Substancat aktive permbajn produtk biocid. AKTIVA Ital
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim