Programe per Mjekesi,Sanitari,Ndertimtari,Butika..

Shitet nga: Programe per Hidrosanitari 03 Gsh 10:31 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

300 EUR

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Të tjera
Programe per Biznese te Ndryshme duke perfshire te gjitha bizneset qe kane te bejne me Hyrje dhe Dalje qe perkrahe Arken Fiskale,

Programet jane te ndërtuara në veçanti për të përmbushur nevojat financiare dhe materiale të kompanive dhe i dizajnuar për të optimizuar kontrollin financiar dhe përgjegjësitë. Ky aplikacion përmban të gjitha zgjithjet e nevojshme për të pasur një komoditet dhe fleksibilitet në menaxhimin e një kompanie

Programi për menaxhimin e shitjeve, furnizimeve dhe gjendjes se produkteve.

Funksionet baze te programit:

Menaxhimi i parametrave dhe konfigurimeve te aplikacionit

Dizajn modern. Definimi i pamjes se aplikacionit sipas preferencës se përdoruesi.
Menaxhimi i përdoruesve dhe te drejtave te tyre ne funksionet e aplikacionit
Lidhje ne me shume se një bazë nga i njëjti klient
Regjistrimi i aktiviteteve te përdoruesve (nëse dëshirohet)
Ekzekutimi i SQL skriptave
Definimi i normës së TVSH-se

- Menaxhimi i produkteve dhe shërbimeve

Ndarja e produkteve sipas kategorive
Ndarja ne produkte dhe shërbimeve
Përcaktimi i gjendjes (stokut) fillestare
Përcaktimi i gjendjes se dëshirueshme (optimale)
Përcaktimi i çmimit me pakice dhe me shumice
Përcaktimi i zbritjes (nëse aplikohet)
Përcaktimi i provizioneve për agjentet (bashkëpunëtoret) ne nivel produkti (nëse aplikohet)

- Menaxhimi i klientëve

Ndarja e klientëve ne biznese dhe qytetar dhe tjetër
Ndarja sipas kategorive

- Menaxhimi i furnitorëve
- Menaxhimi i agjenteve (bashkëpunëtoreve) dhe provizioneve ne mënyrë automatike
- Menaxhimi i furnizimeve (blerjeve)
Furnizim nga furnitorë vendas
Furnizim pa TVSH
Furnizim përmes importit
Furnizim nga fermerë vendas

- Menaxhimi i shitjeve (faturimeve)
Fatura te rregullta (me TVSH)
Fatura pa TVSH
Fatura për eksport (pa TVSH)
Gjendja e produktit menjëherë pas futjes se detajit te shitjes

- Menaxhimi automatik i gjendjes (stokut) te produkteve
Gjendja e produkteve për date te caktuar
Gjendja momentale e produkteve
Gjendja e produkteve nen minimum

- Menaxhimi i shpenzimeve
Modul shtese (sipas kërkesës)

- Menaxhimi automatik i raporteve zyrtare
Libri i lëvizjes se produkteve (gjendja fillestare, blerjet, shitjet, gjendja përfundimtare)
Libri i shitjeve (sipas kërkesave raportuese ne fuqi)
Libri i blerjeve (sipas kërkesave raportuese ne fuqi)

- Menaxhimi automatik i raporteve te brendshme
Shitjet gjithsej sipas muajve dhe vitit
Shitjet e detajizuara sipas numrit te faturës
Shitjet..
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim