Sherbime te Projektimit, Mbikeqyerjes & Gjeodezike

Shitet nga: ITEG 29 Maj 09:15 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Të tjera
ITEG ofron sherbime te Projektimit, Mbikeqyerjes, Revidimit, Gjeodezike/Kadastrale & GIS-it.

Ne kuader te sherbimeve gjeodezike/kadastrale:
- Identifikimi i njesive kadastrale dhe historiati i parcelave.
- Percaktimi i kufijve te parcelave (megjeve).
- Ndarja e parcelave.
- Bashkimi i parcelave.
- Ndrim te kulturave.
- Matja e objekteve - ndertesave.
- Caktimi i pikave te detajit.
- Barazimi i rrjetave dhe pikave poligonale.
- Pergatitja e planit grafik te situacionit per projektim dhe planifikim.
- Digjitalizim (Gjeo-Rektifikim) dhe vektorizim nga fotografit ajrore (ortho-photo), fotografite satelitore, planeve kadastrale, etj me metoda te GIS-it (Sistemi Gjeo Informatik).
- Krijimit te hartave te ndryshme tematike per nevoja te klientit.
- Mbledhja e shenimeve ne terren, pastrimin e tyre, sortimi, konvertimin ne formate te ndryshme sipas kerkesave te klientit si dhe paraqitjen e shenimeve ne menyre vizuele (ne harta) sipas tematikave te kerkuara.
- Konvertimin e shenimeve nga sistemet te ndryshme koordinative ne sistemin lokal zyrtar te R. Kosoves - KosovaREF01.
- Incizimi Gjeodezik me sistem te GIS-it te infrastruktures nentokesore.
- Incizimi Gjeodezik me sistem te GIS-it te infrastruktures Ajrore.
- Planifikim te infrastruktures nentokesore dhe ajrore te çfardo lloj perçojash.

Printime ne formate te ndryshme nga A4 deri ne A0 - Kolor dhe B&W.

Cmimi bardh/zi ne m² eshte 2.5 Euro
Cmimi ngjyra ne m² eshte 7.5 Euro

Cmimet jane me te lira ne Prishtine dhe ju ndihmojme te kurseni si dhe ne fund ne cmimin total e rrumbullaksojme ne dobi te klientit

- Cmime shume te volitshme per sherbime.
Te gjitha sherbimet kryhen me mjetet me te reja dhe me te sofistikuara qe i posedojme
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim