Tani edhe me projektime - N.SH " AKS AGENCY "

Shitet nga: NSH " AKS AGENCY " 28 Dhj 18:21 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Të tjera
N.SH " Aks Agency " tani është e licencuar edhe për projektim të:
- Shtëpive individuale
- Villave ekskluzive
- Objekteve afaristo-banesore
- Lokaleve afariste dhe
- Objekteve të ndryshme sipas kërkesës së investitorëve .

Ne ofrojmë zgjedhjet tona sipas kërkesës suaj.

Projektet tona janë të kompletuara në fazat:
- ARKITEKTONIKE
- PARAMASËN DHE PARALLOGARINË E OBJEKTIT
- ZGJIDHJEN STATIKE
- ZGJIDHJEN E UJËSJELLËSIT DHE KANALIZIMIT
- ZGJIDHJEN ELEKTRIKE
- SI DHE I TËRË MATERIALI I NEVOJSHËM PËR MARRJEN E LEJES NDËRTIMORE.

Njëherit bëjmë edhe mbikqyrjen në fazat e ndërtimit duke e plotësuar të gjithë materialin dhe librin ndertimorë për përgaditjen e objektit për lejen e përdorimit.

Projekti ju garanton shumë benifite: futjen e objektit në kopjen e planit, pra në regjistrat kadastral, mudësinë e futjes së objektit në hipotekë për kredi eventuale dhe shumë benifite të tjera në rast të fatkeqësive natyrore, benifite që aplikohen në shtetet më të zhvilluara të botës.

Nuk ia vlenë të investohet në ndërtime pa projekt zbatues.
Cmimi për projektim është shumë i favorshëm.

Ju mirëpresim

Agjencioni për Patundshmëri:
N.SH " AKS AGENCY "
Tel: 045 903 902 ; 044 361 089
E-mail: aks-agency@hotmail.com
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim