Program per Shitje dhe Kontabilitet

Shitet nga: ITD soft 27 Shk 20:25 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
“ ITD Soft “ është kompani e cila është themeluar ne vitin 2003, që të ofrojë një gamë të gjerë të zgjidhjeve për shumë fusha të Teknologjisë Informative, që nga bizneset e reja e të vogla deri në organizata të mëdha dhe korporata. Që nga viti 2003, kompania jonë është furnitor i bizneseve me art dhe cilësi e cila mundëson që të siguroj zgjidhje që hartohen nga disa prej profesionistëve më të mirë të kësaj lëmie. Shërbimi ynë ndaj klientit është i pakrahasueshëm me shërbime e saja gjatë 24h ne ditë, 7ditë në javë.

“ ITD Soft “ përbëhet nga një staf me profesionalizëm ne lëmin e Teknologjisë Informative që numëron 15 punëtor me shtrirje në tërë territorin e Republikës së Kosovës.

“ ITD Soft “ me produktet e saj ka arritur të dominoj në një pjesë të madhe të tregut duke arritur numrin e klientëve ne 320 klientë duke përfshirë sektorin publik dhe atë privat.Departamenti ynë është i trajnuar në atë formë që klientëve tu ofrojë shërbim dhe efikasitet në çdo kohë, që vetëm klientët të mos ngecin me punën e tyre.

“ ITD Soft “ janë të vendosur në qytet si: Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Klinë.

“ ITD Soft “ në treg ka lansuar këto produkte:
- SPOSIS : Sistem (Program) për Kontabilitet dhe Shitje,
- PosPro : Sistem (Program) për Restaurante dhe Bare,
- FitnesApp : Sistem (Program) për Palestra te Fitnesit,
- HM : Sistem (program) për Hotele dhe Motele,
- ParkingApp : Sistem (Program) për parking,
- EvPac : Sistem (Program) për Evidencën e Pacienteve.

Kompania jone po ashtu posedon edhe paisje te ndryshme percjellese te nevojshme per veprimtari te ndryshme.


+377 (0) 44 / 895 - 861
info@itdbcks.net
www.itdbcks.net-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim